S-a aflat adevărul despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Cum se simte după două luni de la externare

S-a aflat adevărul despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Cum se simte după două luni de la externare
| Foto: wowbiz.ro

Soția lui Benone Sinulescu a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a celebrului artist.
 

Benone Sinulescu a fost inernat la Spitalul de Urgență din Arad în luna iulie, după ce i s-a făcut rău în porpria locuință. Spre finalul lunii, celebrul cântăreț a fost externat și se află alături de soția lui. Elena Sinulescu a făcut noi declarații despre starea de sănătate a soțului ei, la două luni după externarea.

Ea a mărturisit că starea lui este spre bine și a văzut progrese importante. 

„Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital”, a declarat Elena Sinulescu pentru Impact.ro.

Valetin Guia, prietenul artistului, a făcut mai multe dezvăluiri despre starea cântărețului, imediat după externare. Celebrul cântăreț le-a transmis toate cele bune fanilor care s-au rugat pentru sănătatea lui.

„Dumnezeu ne iubește! Rugati-va si va dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afara, se plimba, el a ales, propria lui optiune, sa treaca si sa ramana pe medicamente, medicii i-au dat si varianta operatiei.

Nea Beni, consultandu-se cu familia a ales medicatia si da rezultate. Atata timp cat melodiile lui si lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trai vesnic. Nea Beni va iubeste pe toti cu manutele alea va mai intoarce roata. Tatal Ceresc ne iubeste si ni-l mai lasa aici sa ne mai bucure sufletele”, a spus prietenul artistului, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza