O nouă tragedie în muzica populară.... Benone Sinulescu s-a stins din viață

O nouă tragedie în muzica populară.... Benone Sinulescu s-a stins din viață
| Foto: cancan.ro

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Artistul avea probleme grave de sănătate.

 

Potrivit primelor informații, o pneumonie agravată i-a fost fatală. Artistul a murit la ora 14:30. În iulie, Benone Sinulescu a fost internat la spital după ce a fost găsit prăbușit în casă. Ulterior, după ce și-a mai revenit, a fost dus la o clinică de recuperare. Din păcate, pe 18 noiembrie, și-a dat ultima suflare.

„Da, din pacate e adevărat. A avut o pneumonie agresivă și a murit înecat„, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului.

De precizat că Benone Sinulescu își făcuse testamentul încă de acum șapte ani. În urmă cu ceva timp, artistul declara că toate avuțiile lui vor ajunge la soția lui, pe care o iubește mult și are încredere în ea.

“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu.

Născut pe 24 mai 1937 la Siriu, județul Buzău, Benone Sinulescu a fost un interpret de muzică populară, iubit de toată România. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși artiști, printre care și Irina Loghin. După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania, potrivit cancan.ro.

Comenteaza