Veste de ultimă oră despre Benone Sinulescu... apropiații sunt extrem de indurerați

Veste de ultimă oră despre Benone Sinulescu... apropiații sunt extrem de indurerați

Benone Sinulescu a fost externat din spital, însă puțini cunosc starea de sănătate a maestrului.

Cum se simte acum, după ce a trecut prin clipe grele din punct de vedere medical.

În urmă cu trei luni, maestrul Benone Sinulescu a fost externat din spital, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În urmă cu ceva timp Benone Sinulescu a ajuns de urgență la spital, iar după două săptămâni în care a stat internat în unitatea spitalicească, a fost externat. După ce a căzut inconștient în casă, artistul a fost dus de către soția sa la un centru de îngrijiri paleative. Benone Sinulescu a fost internat pe 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, acolo unde a fost supus mai multor seturi de analize medicale.

Apoi, Benone Sinulescu a fost externat acasă, după două săptămâni, după ce maestrul începuse să se simtă mai bine. Însă, de aproximativ trei luni, puțini oameni cunosc starea de sănătate a maestrului, iar unii apropiați și-au ridicat semne de întrebare. Un apropiat a vorbit despre starea de sănătate a maestrului.

„E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a spus o persoană apropiată pentru Fanatik.ro.

De asemenea, a fost contactată și Laura Lavric. Cântăreața de muzică populară nu a dorit să vorbească pe seama acestui subiect: ”Nu vreau să vorbesc pe această temă. Nu vreau să intru în polemică. Nu vreau să mi se răstălmăcească cuvintele”

Ce spunea Carmen Harra despre starea de sănătate a maestrului

Carmen Harra susține că artistul Benone Sinulescu trece printr-o perioadă dificilă din viața lui, însă, în final, acesta va fi bine. Potrivit declarațiilor clarvăzătoarei, există posibilitatea să se mai confrunte o perioadă cu problemele pe care le are, dar va reveni echilibrul în viața artistului.

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni”, a precizat Carmen Harra, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza