Rudele rup tăcerea! Scandal mare în familia Luizei Melencu după ce mama ei s-a recăsătorit

Rudele rup tăcerea! Scandal mare în familia Luizei Melencu după ce mama ei s-a recăsătorit
| Foto: spynews.ro.

 Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit recent, însă, situația nu este roz de când aceasta a decis să-și refacă viața.

Monica Melencu a devenit subiect controversat de discuție în rândul rudelor, acestea fiind deranjate de alegerea femeii, astfel că au rupt tăcerea și au vorbit despre acest eveniment.

În familia mamei Luizei Melencu este mare scandal după ce aceasta a hotărât să-și refacă viața, astfel încât rudele femeii nu au fost deloc încântatea de această alegere a sa, așa că a izbucnit un scandal de proporții în rândul rudelor.

Mătușa Luizei Melencu a făcut o serie de declarații pentru Impact.ro, astfel că a dezvăluit faptul că părinții Monicăi Melencu nici măcar nu au dorit să fie prezenți în ziua în care a avut loc cununia civilă a fiicei lor.

Alina, mătușa Luizei Melencu, a vorbit despre ce se întâmplă în familia fetei de când mama ei s-a recăsătorit. Evenimentul fericit a venit chiar după două tragedii, astfel că femeia și-a refăcut viața la doi ani de când fiica sa a fost dată dispărută fără urmă și la un an de când soțul său s-a stins din viață, motiv pentru care bunicii Luizei Melencu n-au acceptat în fel și chip ca fata lor să se recăsătorească.

În acest sens, părinții Monicăi Melencu nu mai vorbesc cu aceasta, astfel că au rupt orice legătură. Alina a mai precizat că situația era de așteptat, având în vedere că l-a caracterizat pe bunicul Luizei ca fiind un tiran, nefiind de acord astfel cu niciun ginere.

“Nu am mai vorbit cu ea, dar am vorbit recent cu mama mea și mi-a zis că Monica s-a măritat, a făcut cununia civilă. Familia ei nu a fost de acord, din câte știu Monica nu mai vorbește cu tatăl său după ce a spus că se mărită. Bunicul Luizei este un tiran, el nu a plăcut niciun ginere. Știu când a cerut hainele, când să se mute la el nu i le-a dat. Din câte am auzit nu au fost nici la nunta fetei, nici el, nici soția lui.”, a spus mătușa Luizei pentru Impact.ro.

De asemenea, Alina, mătușa Luizei Melencu, a mai adăugat faptul că Monica nu mai ține legătura cu niciun membru al familiei. Femeia a mai susținut și că Stelian Iordache era un bărbat pe cât se poate de agresiv, astfel că a bătut pe toată lumea, inclusiv își agresa soția frecvent.

Cu toate acestea, Alina a precizat că fața de Luiza era extrem de calm și nu a bătut-o niciodată pe fată, căci îi era foarte dragă și spunea despre aceasta că este mult mai inteligentă decât ceilalți din familia sa.

„Așa e tatăl Monicăi, îi bătea pe toți mai puțin pe Luiza. Zicea de ea că e dezghețată la minte și îi era dragă. Pe restul, pe toți îi bătea, știu că își bătea soția în fiecare săptămână. Căsătoria a rezistat pentru că pentru ei a devenit o obișnuiță această agresivitate. Știu că atunci când se enerva, își punea soția cu mâinile la aragaz, să o chinuie acolo”, a mai spus mătușa Luizei pentru sursa citată anterior, potrivit spynews.ro


 

Comenteaza