Veste cruntă despre Corina Dănilă! De ce boală grea suferă

Veste cruntă despre Corina Dănilă! De ce boală grea suferă
| Foto: ciao.ro

Corina Dănilă a fost diagnosticată cu o boală cronică rară, numită „vitiligo”. Află ce i-au recomandat medicii.

Una dintre cele mai discrete vedete TV din România, Corina Dănilă vorbeste rar despre problemele ei. Și nu au fost deloc puține până acum. Vă reamintim doar că, după divorț, ea a pornit un război cu o bancă care i-a luat casa. Motivul: nu și-a mai putut susține un credit în franci.

Toate aceste probleme au făcut-o să dezvolte o afecțiune medicală, pe fond emoțional. Într-un interviu acordat ziarului Click, vedeta a povestit tot contextul.

”Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate. Și că am urmat programul „Good life” la Clinica Bioterra, sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), la Centrul Medical Naturalia. Pentru că oxigenul respirat difuzează din capilare în ţesuturi şi ajunge în zonele slab perfuzate, ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii.

Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună. Se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune. Pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite, sub atenta îndrumare a domnului doctor Lucian Russu. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”.

Comenteaza