Răzvan Fodor suferă după plecarea Irinei? Mărturii șocante: „Crezi că mami vrea alt tătic, unul blond cu ochi albaștri?” 

Răzvan Fodor suferă după plecarea Irinei? Mărturii șocante: „Crezi că mami vrea alt tătic, unul blond cu ochi albaștri?” 
| Foto: wowbiz.ro

Irina Fodor a părăsit România pentru a pleca în competiția „Asia Express”.

Răzvan și Irina Fodor sunt una dintre cele mai iubite perechi din showbiz-ul românesc. Cei doi au o căsnicie extrem de strânsă și frumoasă, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Diana. În urmă cu câteva săptămâni, prezentatorul TV și fata lui au rămas singuri, căci frumoasa șatenă a plecat pentru circa două luni de zile pe partea cealaltă a globului, acolo unde filmează la show-ul de aventură pe care îl prezintă.  

Ei bine, cei doi sunt mai mereu împreună, iar Răzvan Fodor încearcă să o facă pe fiica lui să nu simtă deloc lipsa mamei sale. Ba chiar ori de câte ori are ocazia, vedeta de televiziune face tot felul de filmulețe cu fiica lui pentru fanii de pe Instagram. În urmă cu câteva ore, aflați în drum spre concertul lui Smiley, cei doi au avut o discuție total neașteptată! 

Prezentatorul TV și fiica lui petrec mult mai mult timp împreună de când Irina Fodor a plecat cu treabă pe alt continent. Răzvan Fodor s-a filmat alături de fiica lui, în timp ce mergeau spre concertul lui Smiley, atunci acesta și Diana au avut o conversație care i-a luat prin surprindere pe fani, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta de televiziune și-a întrebat fiica dacă crede că Irina vrea să-l înlocuiască cu un alt bărbat, unul cu păr blond și ochii verzi. Ei bine, micuța s-a supărat profund și a dat un răspuns cât se poate de clar. Bineînțeles că toată discuția a fost în spirit de glumă, iar cei doi chiar s-au amuzat la final. 

Răzvan Fodor: Te distrezi cu tăticul, e ok tăticul?
Fiica lui: E ok tăticul!
Răzvan Fodor: Îți faci treaba cu el?
Fiica lui: Da!
Răzvan Fodor: Vrei altul?
Fiica lui: Nu! 
Răzvan Fodor: Crezi că mami vrea alt tătic? Unul blond cu ochi albaștri?
Fiica lui: Aoleu, ce e cu oamenii blonzi cu ochi albaștri? Nu!

Comenteaza