Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă din Asia Express. Cât bani ia artista pe zi

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă din Asia Express. Cât bani ia artista pe zi
| Foto: impact.ro

Lidia Buble este una dintre concurenții Asia Express din sezonul acesta.

Deși apariția sa în cadrul emisiunii este una neașteptată, fosta iubită a lui Răzvan Simion beneficiază de câștiguri substanțiale de pe urma participării la reality-show-ul de la Antena 1.

În timp ce sora sa, Estera, alături de care a decis să pornească pe Drumul Împăraților, câștigă 800 de euro pentru două zile de filmări, Lidia Buble ia mult mai mulți bani, fapt care o transformă în cea mai bine plătită concurentă din acest sezon al emisiunii.

S-a dat startul uneia dintre cele mai așteptate competiții televizate, dar și cele mai aprige dintre ele. Noul sezon Asia Express – Drumul Împăraților, al patrulea, reunește nouă echipe de vedete care își pun la bătaie setea pentru aventură și spiritul competitiv pentru a ajunge la marele premiu.

Pentru că vorbim despre o cursă ce traversează mai multe țări ale continentului asiatic, punând la încercare nu doar forța fizică a concurenților, ci și ambiția alături de capacitatea de a se descurca în situații limită și beneficiile financiare ale vedetelor sunt pe măsură.

Anul acesta, cea mai bine plătită concurentă de la Asia Express pare să fie Lidia Buble, care participă la cursa pentru câștigarea celor 30.000 de euro alături de Estera, una dintre surorile sale.

 
Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a alăturat concurenților din Asia, însă în schimbul unei sume importante de bani. Artista și sora sa, Estera, formează unul dintre cele mai așteptate cupluri, dar și cel mai bine plătit.

Împreună, surorile Buble strâng câteva mii de euro doar în urma filmărilor unei singure emisiuni. Pentru două zile petrecute în fața camerei, pe traseul din Asia Express, Estera Buble câștigă 800 de euro, în timp ce sora sa reușește să ia 2000 de euro pentru o emisiune, potrivit surselor impact.ro.

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1 se anunță plin de neprevăzut și adrenalină, provocări noi și situații neașteptate de vedetele, care și-au promis să își depășească limitele. Nouă perechi s-au aliniat la startul Asia Express din sezonul patru.

Printre celebritățile care vor putea fi urmărite de telespectatori se numără Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

De asemenea, ediția aceasta se va bucura de prezența Irinei Fodor în locul consacrat de Gina Pistol, ca prezentator al emisiunii. Alături de ea se vor regăsi și Oase, unul dintre foștii câștigători și fostul coprezentator, dar și actorul Marius Damian, potrivit impact.ro.

Comenteaza