Rasturnare de situatie! Anamaria Prodan, dată de gol chiar de fiica ei Rebecca:„Mama a inventat...”

Rasturnare de situatie!  Anamaria Prodan, dată de gol chiar de fiica ei Rebecca:„Mama a inventat...”
| Foto: ziareonline.ro

 De câteva săptămâni, povestea dintre Anamaria Prodan și Reghecampf este subiect de discuție în presă.

Recent, impresata a vorbit intr-un interviu despre suma pe care o primesc, lunar, fetele din prima casnicie, dar a fost contrazisa de Rebecca.

Anamaria Prodan a dezvaluit intr-un interviu suma pe care o primesc, lunar, fetele din prima casatorie. Ea sustine ca acestea se intretin cu 1000 de euro lunar, dar a fost contrazisa de Rebecca.

“Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare.

E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile”, a declarat Anamaria Prodan.

Rebecca sustine ca mama ei a inventat aceasta suma si primesc atat cat au nevoie.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic”, susţine Rebecca, potrivit as.ro.

Anamaria Prodan are cu ce sa se laude si din puct de vedere al studiilor! Impresara a absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia – sectia filologie – si a urmat cursurile Facultatii de Drept!

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a lucrat foarte multi ani in media si putem aminti colaborarile cu publicatiile Ciao, Indiscret si Ora! Urmatoarea etapa din cariera sa a fost cooptarea in echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro TV! Ulterior, vedeta a lucrat pentru televiziunile Antena 1 si Tele7abc, potrivit ziareonline.ro.

In plus, Anamaria Prodan a avut propria ei emisiune la Romantica TV: Pe contre cu Anamaria Prodan. Apoi, ea si Reghe au lansat show-ul Prodanca si Reghe, care a avut 6 sezoane. Recent, a fost prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche de la Pro TV!

Comenteaza