Ramona Olaru e însărcinată? Vedeta TV a fost prinsă în fapt

Ramona Olaru e însărcinată? Vedeta TV a fost prinsă în fapt

Ramona Olaru a făcut furori la un eveniment monden desfășurat recent, unde părea și că ar fi însărcinată.

Având în vedere în ce a fost îmbrăcată, co-prezentatoarea de la „Neatza” a făcut…furouri, căci asta a ales să pună pe ea seara, la mall. Nu a deranjat pe nimeni, ba din contră! Iubita lui Cătălin Cazacu a defilat prin fața camerelor de luat vederi fără lenjerie intimă, însă detaliul care a făcut audiența să șușotească a fost silueta Ramonei.

Încă la locul lui, dar puțin ieșit în relief, abdomenul prezentatoarei TV a atras toate privirile. Zvonurile nu au fost infirmate de Ramona Olaru, care a vorbit, despre eventualitatea de a avea un copil alături de partenerul său.

Mai în glumă, mai în serios, cunoscând istoricul lui Cazacu pe care îl clasifică drept „încărcat”, Ramona Olaru îi urează numai de dulce iubitului amorezat de sexul frumos. Așadar, să îi dea Divinitatea gemene lui Cazacu! Nu o spunem noi, e urare venită chiar de la Ramona.

„Cred că 100% din oameni, dar am uitat să îmi iau lenjerie intimă, că despre asta vorbim, abia aștept să văd titlul mare «Ramona nu poartă lenjerie intimă! Doar astăzi nu port lenjerie intimă, pentru că am avut o situație de criză. M-am îmbrăcat și m-am dezbrăcat de foarte multe ori, nu știam cu ce să mă îmbrac în această seară și până la urmă am găsit o rochie pe care am văzut-o eu că stă bine. ”, a transmis Ramona, potrivit cancan.ro.

Comenteaza