Raluca Pastramă și-a refăcut din nou viața! S-a alat cine este noul ei partener

Raluca Pastramă și-a refăcut din nou viața! S-a alat cine este noul ei partener

Raluca Pastramă și-a regăsit liniștea în dragoste, după divorțul tumultuos cu Pepe. 

Ieri, Raluca Pastramă „a zguduit” întreg showbiz-ul autohton printr-o fotografie bombă! Fosta soție a lui Pepe a demonstrat că și-a refăcut viața după divorțul de Pepe, astfel că, la câteva luni de la despărțire, aceasta s-a afișat cu noul iubit și nu oricum, ci sărutându-se pătimaș.

Chiar dacă bruneta a ales să șteargă poza la scurt timp după postarea din mediul online, fanilor le-au rămas întipărite în minte câte informații despre bărbatul din viața ei!

Raluca Pastramă a reușit să ajungă ieri pe prima pagină a tabloidelor printr-o apariție surprinzătoare. La câteva luni de la divorțul de Pepe, bruneta a arătat că l-a dat de tot uitării pe tatăl fetițelor ei și că a trecut peste, găsindu-și fericirea în brațele altui bărbat.

Așadar, în prezent, Raluca Pastramă este într-o nouă relație. După cum vă spuneam anterior, chiar ea a fost care și-a asumat relația cu noul iubit, printr-o postare uluitoare în mediul virtual. Ieri, focoasa brunetă a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care ea și bărbatul se sărutau „cu foc”, dovadă că dragostea dintre ei e mare, potrivit spynews.ro.

Comenteaza