Raluca Pastramă s-a afișat cu noul iubit! Pepe a reacționat dur: „Ai dat de unu care...”

Raluca Pastramă s-a afișat cu noul iubit! Pepe a reacționat dur: „Ai dat de unu care...”
| Foto: wowbiz.ro

Raluca Pastramă este din nou îndrăgostită. Bruneta s-a afișat atât pe rețelele de socializare cât și în oraș, cu noul iubit.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în luna februarie a acestui an, după ce au avut o căsnicie care a durat mai bine de 8 ani de zile. Vestea a venit ca un șoc pentru fani, cât și pentru familie.

 
La mai bine de șase luni de la divorț și aproape un an de la despărțire, atât Pepe, cât și Raluca Pastramă și-au găsit din nou fericirea într-o relație. 

Pepe se află într-o relație alături de Yasmine Ody, o tânără make-up artist, în vârstă de 26 de ani, din Capitală. Cei doi se cunosc de mai mulți ani de zile, însă formează un cuplu de câteva luni de zile.

Raluca Pastramă și noul ei iubit s-au afișat și ei pentru prima dată pe rețelele de socializare. Noul iubit al brunetei a postat o fotografie cu ei pe pagina lui de Instagram, însă i-a ascuns fața iubitei sale cu un emoji în formă de inimioară.

În ultimele zile, Pepe s-a ocupat foarte mult de concertele la care a fost invitat. El se află în aceste momente la mare, unde i-a încântat pe turiști cu vocea lui, într-o terasă de pe litoral. El a postat mai multe videoclipuri la secțiunea de stories de pe Instagram, unde a fost surprins în timp ce interpreta unele dintre cele mai triste piese ale sale.

„Tu nu ştii că-mi mai pasă/ De tine/ Şi că te mai văd prin casă/ Deşi nu eşti lângă mine… Oare ai reusit sa fugi departe/ Acolo unde nu exista inimi sparte/ Acolo unde voiai să ajungi/ De câte ori eu te făceam să plângi/ Ai dat de unu care nu-i aşa de ocupat/ Ai dat de cel cu care-ţi iei micul dejun în pat/ De cel ce îţi va da tot ce eu nu am putut…”, sunt câteva dintre versurile cântate de Pepe.

Tot pe pagina lui de Insatgram, Pepe a organizat un live, unde fanii i-au pus mai multe întrebări. Printre persoanele care i-au dat un mesaj se numără și sora artistului, care i-a transmis că îi este dor de el. Celebrul cântăreț a mărturisit că urmează să se vadă curând, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Alexandru.

„Și mie îmi e dor de tine, îmi spune soră-mea. Păi dacă nu mai stau pe acasă... Loredana, ne vedem de Sfântul Alexandru pentru că îl sărbătorim pe Ayan, o sărbătorim pe Rosa și pe pe Alexandra cea mică. Cu toți Alexandri facem acasă, nu avem ce să facem”, a reacționat Pepe, în timpul live-ului, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza