Raluca Pastramă într-o nouă relație? Cu cine l-a înlocuit pe Pepe

Raluca Pastramă într-o nouă relație? Cu cine l-a înlocuit pe Pepe
| Foto: wowbiz.ro

Raluca Pastramă a postat un mesaj pe rețelele de socializare acum puțin timp. Din ce se vede, femeia l-a uitat pe Pepe. 
 
 

Pepe și Raluca Pastramă au luat pe toată lumea prin surprindere după anunțul divorțului. Cei doi au lăsat în urmă o căsnicie care a durat opt ani de zile, iar decizia de a divorța îi aparține brunetei. Pepe a făcut anunțul trist pe contul său de Youtube.

Divorțul oficial a avut loc la notar, în luna februarie a acestui an. 

După ce a avut loc această separare, fanii continuă să se întrebe dacă în viața Ralucăi Pastramă sau a lui Pepe a apărut altcineva. Bruneta a postat un mesaj cu subînețeles în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram, pe care i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă are sau nu o nouă relație.

Mesajul poate avea mai multe interpretări, în contextul în care Raluca Patsramă le transmite prietenilor ei virtuali mesajul că iubirea de sine este cea mai importantă înainte să cunoști pe cineva nou. 

„Dacă încă mai aștepți pe cineva să își schimbe viața, să te iubească și să îți redea încrederea în tine, uită-te în oglindă. Doar tu poți face asta. Și de îndată ce o iei pe drumul vindecării, apar și alți oameni care să te ajute să îți desărvârșești lucrarea”, a scris Raluca Pastramă pe Instagram.

Pepe și Raluca Pastramă se vor reuni în ziua de Paște. Cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și să fie aproape pentru fiicele lor.

Celebrul cântăreț a mărturisit că Sărbătorile Pascale vor fi petrecute precum în ceilalți ani, adică în compania familiei. 

„Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a declarat Pepe, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza