Zodia care se va confrunta cu eșecul vieții ei. Horoscopul complet a lui Minerva

Zodia care se va confrunta cu eșecul vieții ei. Horoscopul complet a lui Minerva
| Foto: ciao.ro

Celebra astroloaga Minerva a prezentat Horoscopul următoarei perioade, pentru toate zodiile.

Minerva spune că Fecioarele nu mai știu să negocieze, iar la locul de muncă pot avea loc cele mai mari probleme. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu vor avea parte de o creştere pe plan profesional aşa cum se aşteptau, ci din contră.

De asemenea, relaţiile cu colegii se pot schimba radical, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra productivității. Astrologul îi avertizează pe nativi să fie atenţie la orice discuție și atitudine.

„Cu Venus în Scorpion, vorbitul în public, prezentările, negocierile se desfășoară la un cu totul alt nivel. La locul de muncă, deși au depus mult efort în ultima prerioadă, cei născuți în zodia Fecioară nu vor avea parte de o creștere, așa cum și-au dorit. Relațiile cu colegii de muncă se pot deteriora, lucru care le va afecta productivitatea”, este avertismentul lansat de astrolog.

Runele au rădăcini în istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. Pe vremuri erau folosite în special pentru scriere, dar şi pentru scopuri de magie. S-au găsit inscripţii runice vechi pe bijuterii, arme şi obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experţi sunt de acord că au existat cu mult înainte, potrivit ciao.ro.

Comenteaza