Presa din România este în doliu! S-a stins din viață la doar 46 de ani

Presa din România este în doliu! S-a stins din viață la doar 46 de ani

Jurnalista Mireille Astrid Popa s-a stins din viață la vârsta de doar 46 de ani.

 

Celebra jurnalistă Mireille Astrid Popa a plecat din această lume la doar 46 de ani. De un sfârșit prematur, la fel de tragic au avut parte și părinții ei, de meserie tot jurnaliști. A fost o familie citită, cu școală, care iubea ceea ce făcea, dar pentru care viața a fost foarte dură.

Mireille Astrid Popa suferea de ceva timp de o boală grea, pe care niciun medic nu putuse să o vindece. A suferit o căzătură puternică în urmă cu doi ani, de unde ar fi declanșat totul, așa cum spun cei care au cunoscut-o.

Nu se știe dacă a avut o tumoră sau n hematom apărut în urma loviturii la cap, dar cert este că a suferit o operație grea și tratamente extrem de puternice, care, din nefericire, nu au dat roade. Organismul ei a cedat după luni întregi de suferință.

„Era fericită atunci când s-a fotografiat. Apoi a apărut boala ei. Nu știu exact dacă a fost o tumoră la cap sau, cum spunea ea, un hematom apărut în urma unei lovituri după ce a căzut.

Oricum au urmat luni și luni de chin, de operație și tratamente. Numai ea și tatăl ei, alături. Mereu sprijinul ei, mereu omul care o învăța cum să fie puternică”, a notat Simona Ionescu, fosta ei colegă.

Cu doar o zi înainte să moară, aceasta a postat o fotografie pe o rețea de socializare. Era o imagine făcută în urmă cu doi ani de zile, în care încă zâmbea, pentru că boala nemiloasă nu pusese stăpânire pe ea.

Mireille a fost încă de mică încercată, pentru că mama ei a murit când avea doar 40 de ani. Tatăl ei a fost cel care a avut mereu grijă de ea și i-a fost alături la orice pas, dar viața a fost crudă și pentru el. A murit la 67 de ani, iar viața fiicei sale s-a schimbat complet de atunci, având în vedere că acesta a crescut-o singur, niciodată nu s-a recăsătorit și au avut o relație extrem de specială, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza