Pepe și noua lui iubită fac pași importanți în relație. Cei doi au apărut împreună la un eveniment important

Pepe și noua lui iubită fac pași importanți în relație. Cei doi au apărut împreună la un eveniment important
| Foto: voxbiz

Pepe și Yasmine Ody trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Rececnt, ei doi au mers împreună la un eveniment important. 

 

Pepe și actuala parteneră, Yasmine Ody, au apărut împreună la același eveniment. Aceștia au mers la botezul copilului unui apropiat de-al artistului. Pepe a fost naș, iar de la eveniment nu au lipsit nici fetițele acestuia. Așadar, Yasmine le-a cunoscut pe cele mici, semn că relația dintre ea și Pepe devine una din ce în ce mai serioasă.

Cu toate acestea, Pepe este încă rezervat, cel puțin în declarații. Până să își strige iubire tare, artistul vrea să se asigure că de data aceasta a întâlnit persoane potrivită.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram.

Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus Pepe, potirvit click.ro, citat de cancan.ro.

Deși preferă să ia lucrurile pas cu pas, Pepe este cât se poate de deschis în fața unei noi povești de dragoste. Artistul a declarat că își dorește să se căsătorească din nou și să devină pentru a treia oară tătic.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe.

Etichete
Comenteaza