Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent: „Preferatele mele”

Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent: „Preferatele mele”

Rareș Prisacariu, un copil foarte talentat, este câștigătorul acestui sezon al emisiunii Românii au Talent.

Copilul-minune care a plecat acasă în urmă cu trei săptămâni cu marele premiu al emisiunii „Românii au Talent”, de la PRO TV, spune că pentru el Ziua Copilului e una specială. Află în rândurile de mai jos pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la „Românii au Talent”. Și-a făcut cadou singur de Ziua Copilului. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

„Simt foarte multă bucurie în această zi. Și această bucurie vreau să le-o transmit tuturor copiilor. Să aibă toți copiii o zi plină de magie și de bucurie!”, a declarat puștiul de șapte ani pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Revenit la București chiar de 1 iunie, micul botoșănean nu a ratat ocazia de a merge într-un unul dintre mall-urile Capitalei, pentru a-și cumpăra un nou joc de tip lego. La fel făcuse și la puțin timp după ce câștigase ediția din acest an a emisiunii „Românii au talent”, alegând să plece acasă însoțit tot de un joc de tip lego.

 „Acestea sunt preferatele mele, jocurile lego. Nu știu câte am acasă, dacă sunt sau nu 100 sau poate chiar mai multe, fiindcă nu le-am numărat niciodată. Știu doar că am foarte multe!”, mai spune mica vedetă de televiziune.

 

Comenteaza