Oana Roman, dezamăgită de tatăl ei. Ce i-a zis Petre Roman: “Reacția a fost de durere, de plâns”

Oana Roman, dezamăgită de tatăl ei. Ce i-a zis Petre Roman: “Reacția a fost de durere, de plâns”
| Foto: fanatik.ro

Oana Roman este tot mai supărată pe tatăl ei, Petre Roman. Picătura care a umplut paharul a fost ultima conversație avută la telefon.
 

Petre Roman este foc și pară pe fiica sa, după ce ar fi citit în presă unele declarații făcute de fosta sa soție, Mioara Roman, care nu a mai apărut pe sticlă de ceva vreme.

Fostul politician i-a reproșat fiicei sale anumite chestiuni, lucruri pe care șatena nu le-a primit tocmai bine. Vedeta s-a supărat foarte tare și a povestit totul fanilor.

Oana Roman a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu figura paternă, precizând că simte din ce în ce mai mult o răceală între ea și părintele ei.

„După cum știți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit.

Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile… lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea.

Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta.

M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine, mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani.

El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama. El simte nevoia să-și apere familia din care în mod evident consideră că nu mai fac parte și era foarte supărat.

Nu știu, nu mă interesează, fiecare cu probleme lui, pe mine fraza asta m-a încuiat definitiv și m-a făcut să înțeleg că probabil vorbele astea le-a spus fără să fie el.

Prima mea reacție a fost de consternare, de revoltă, de durere, de plâns, de supărare, iar apoi am stat și m-am gândit că probabil că n-are de ales.

Face lucrurile astea ca să mulțumească pe cineva, că eu refuz să cred că tatăl meu, așa cum îl știu eu, așa cum e el ca și caracter, poate să-i spună propriului copil așa ceva.

Stau și mă gândesc că într-un fel nu pot decât să-l compătimesc că e nefericit, trist și supărat că trebuie să fac treburile astea și l-am iertat”, a dezvăluit Oana Roman pe pagina de Instagram, notează libertatea.ro.

Vedeta nu povestește pentru prima dată despre relația pe care o are cu tatăl ei, fostul premier al României Petre Roman, care o vizitează foarte rar.

Șatena și figura paternă au ajuns să se îndepărteze din ce în ce mai mult în ultimii ani, lucru pe care l-a remarcat inclusiv mama sa, Mioara Roman.

Fostul profesor universitar de limba arabă preciza în anul 2017 că fostul partener de viață, Petre Roman, este îndepărtat de cei dragi din cauza actualei soții, Silvia Chifiriuc.

Fostul premier al României și cântăreața au o relație de ani buni, cei doi având împreună și un copil, care îi leagă și mai mult, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza