O artistă de muzică populară din România s-a căsătorit în mare SECRET! De eveniment au știut doar părinții

O artistă de muzică populară din România s-a căsătorit în mare SECRET! De eveniment au știut doar părinții
| Foto: ziareonline.ro

Diana Ioniță s-a căsătorit religios, la începutul lunii ianuarie cu Marian, bărbatul de care s-a îndrăgostit orbește.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar acum au decis să-și unească destinele și în fața Lui Dumnezeu.

Diana Ioniță este în culmea fericirii pentru că a început anul cum nu se putea mai bine. Tânăra artistă de muzică populară s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Marian, bărbatul care îi este deja soț în acte încă de acum doi ani.

Frumoasa artistă și-a dorit enorm să se căsătorească cu Marian la începutul lunii ianuarie, iar data aleasă nu a fost una deloc întâmplătoare, așa cum chiar artista a declarat în exclusivitate pentru Româniatv.net.

Diana Ioniță și-a luat prin surprindere fanii în momentul în care a împărtășit cu aceștia primele imagini de la cununia religioasă, asta pentru că nimeni nu a știut că îndrăgita artistă va face acest pas chiar acum. De altfel, slujba religioasă a reprezentat un moment extrem de intim pentru ea și pentru soțul ei, mai ales că alături le-au fost doar părinții, nașii și viitorii fini.

”Avand in vedere ca au trecut 2 ani de la cununia civila, a sosit timpul sa fim o familie si in fata Bunului Dumnezeu! Am decis sa facem acest pas pe 9 ianuarie, in acel weekend fiind si ziua mea de nastere. Am avut alaturi de noi doar nasii , parintii si viitori fini. A fost o slujba emotionanta, inca de la inceput simtind inima ca bate de 100 de ori mai tare! Cred ca oricine trece prin acel moment nu poate explica in cuvinte sentimentul trait”, a declarat Diana Ioniță.

Totodată, luna ianuarie a fost cu totul specială pentru frumoasa artistă atât datorită unirii cu partenerul ei în fața Lui Dumnezeu, cât și prin prisma carierei.

Odată cu cununia religioasă, Diana Ioniță i-a făcut soțului său cea mai frumoasă și emoționantă surpriză, dedicându-i cel mai recent cântec, ”Lasă-mă să te iubesc o viață”, așa cum chiar simpatica artistă ne-a declarat.

”Luna ianuarie a fost una foarte importanta pentru mine si am vrut ca acestui eveniment sa ii asociez si lansarea unui piese foarte dragi din repetoriul meu, piesa intitulata „Lasa-ma sa te iubesc o viata”. Este o piesa dedicata sotului meu si mare mi-a fost bucuria cand am vazut cat de frumos a primit-o publicul, fapt ce dovedeste ca multi ascultatori se regasesc in ea”, a spus Diana Ioniță.

Dar să nu credeți că veștile bune s-au terminat, asta pentru că anul 2022 se anunță unul de excepție pentru frumoasa artistă, mai ales că în această primăvară va urma și petrecerea de nuntă, eveniment ce se anunță a fi de-a dreptul fabulos.

”Petrecerea oficiala speram sa aiba loc in primavara, asa cum este stabilita de acum 2 ani . Eu sunt optimista si cred ca anul 2022 aduce bucuria in viata fiecaruia si ca ne apropiem cu pasi repezi de libertate si normalitate”, ne-a declarat Diana Ioniță, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza