Nuntă secretă la Survivor! Ce concurent s-a căsătorit în ascuns imediat după întoarcerea în țară

Nuntă secretă la Survivor! Ce concurent s-a căsătorit în ascuns imediat după întoarcerea în țară
| Foto: kfetele.ro

Fosta concurentă de la Survivor s-a căsătorit cu bărbatului iubit în Grecia.

Surpriză totală pentru fanii emisiunii Survivor! Fosta Războinică Deea s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, după ce acesta a cerut-o de soție după eliminarea din Republica Dominicană.

Deși parcursul său în competiția de supraviețuire nu a fost unul prea ușor și a fost nevoită să iasă după doar câteva săptămâni, Deea a câștigat inimile a milioane de români, care s-au bucurat să afle că în viața sa personală există cineva care o face fericită în fiecare zi.

Andreea Moșneagu a fost cerută de soție chiar la revenirea în România, iar pe 20 august, de ziua ei de naștere,  și-a legat destinul de bărbatul iubit, potrivit kfetele.ro.

Frumoasa Războinică a decis să îi facă o mare surpriză lui Adrian, așa că s-au căsătorit chiar de ziua ei și nu oriunde, ci chiar în însorita Grecie.

„M-am măritat în Grecia ieri, pe 20 august, fix de ziua mea. Al meu soț nu știa nimic. A fost o surpriză”,a transmis Andreea Moșneagu pentru wowbiz.ro.

Andreea Moșneagu este polițistă de frontieră
Superba polițistă de frontieră s-a asigurat că totul este ca la carte și nu a fost lăsat nimic la voia întâmplării și, din fericire, a ieșit totul așa cum a sperat ea, iar bărbatul lângă care se vede îmbătrânind a fost extrem de încântat. Pentru cununia civilă a ales o rochie albastră și o coafură  la care a accesorizat o cunună de lauri.

„El mi-a făcut surpriză la întoarcerea din Dominicană, m-a cerut în căsătorie, iar eu am pus totul la cale, fără ca el să știe, pentru a îi face o surpriză în concediu, să ne căsătorim.”

Comenteaza