Noi dezvăluiri despre cearta dintre Jador și Bogdan Mocanu. Motivul ascuns pentru care cei doi nu-și mai vorbesc

Noi dezvăluiri despre cearta dintre Jador și Bogdan Mocanu. Motivul ascuns pentru care cei doi nu-și mai vorbesc
| Foto: fanatik

Bogdan Mocanu a dezvăluit motivul pentru care s-a certat cu Jador, prietenul lui cel mai bun. Cei doi au o perioadă lungă de când nu mai vorbesc.

A fost o perioadă când cei doi artiști s-au considerat frați.  Jador și Bogdan Mocanu s-au împrietenit după ce au participat la un show matrimonial. Totuși în ultima perioadă relația dintre cei doi s-a deteriorat, ba chiar au ajuns să nu-și mai vorbească.

Totul a început după ce Jador, direct ca de fiecare dată a făcut mai multe afirmații care l-au deranjat pe Mocanu. Artistul a vorbit despre boala prietenului său. Mai mult l-a numit îngâmfat, inconștient și gelos.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că nu a fost deranjat de ceea ce a spus Jador. L-a durut doar faptul că cel pe care îl considera prieten a făcut asemenea afirmații. Mocanu spune că după ce vor avea o discuție serioasă cel mai probabil se vor împăca.

“Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac.

Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine.

Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama.  Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Jador nu a vrut să facă foarte multe declarați despre acest subiect.

“S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet… Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta..

Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus artistul, potrivit fanatik.ro

Comenteaza