Motivul pentru care Bogdan Mocanu și Jador s-au certat la cuțite: „N-am nevoie de mila nimănui”

Motivul pentru care Bogdan Mocanu și Jador s-au certat la cuțite: „N-am nevoie de mila nimănui”
| Foto: wowbiz.ro

Jador și Bogdan Mocanu s-au certat însă cei doi nu au oferit prea multe detalii.

Fostul concurent de la Puterea dragostei a specificat că nu vrea să mai fie luat de întrebări pe această temă.  

„Meritați și voi o explicație. Nu sunt supărat cu nimeni, nu sunt certat cu nimeni. Pur și simplu muncesc să pot să vă arat vouă că cu tot cu crizele astea ale mele, eu pot să fac ce nu pot să facă alții sănătoși tun în două vieți.

N-am nevoie de mila nimănui, niciodată n-am avut. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt foarte bine. despre prietenie, să zic așa... cu prieteni d-ăștia, cine mai are nevoie de dușmani?”, a spus Bogdan Mocanu, la Instastory. 

Bogdan Mocanu a mai spus că preferă să rămână cât se poate de discret în situația de față, motiv pentru care oamenii oricum știu doar 1% din ce s-a întâmplat.

 „Nu mă apuc să spăl rufele în public, că oricum lumea știe doar 1%. Nu pornesc discuții, vreau doar să clarific niște chestii. Cu asta vreau să se termine întrebările și orice subiect”, a mai spus artistul.

Jador a făcut anunțul în cadrul podcastului său, unde a mărturisit că a avut mai multe discuții în contradictoriu cu prietenul său, Bogdan Mocanu.

S-a supărat pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet.. Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea.. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.. Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta", a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza