Monica Gabor și Mr Pink și-au spus iar adio? Detaliul mărunt cu care s-a dat de gol vedeta

Monica Gabor și Mr Pink și-au spus iar adio? Detaliul mărunt cu care s-a dat de gol vedeta

Mr Pink și Monica Gabor sunt de mult timp în vizorul public, din cauza suspiciunilor că s-ar fi despărțit.

Vești de-a dreptul neașteptate în showbiz! La numai câteva luni după ce se spunea că Monica Gabor și Mr Pink și-au spus adio, frumoasa vedetă i-a liniștit pe toți, după ce a apărut din nou la brațul lui. Însă ultimele vești din partea vedetei care a locuit ani de zile în Izvoranu nu par a fi bune deloc.

De la mii de kilometri distanță, fosta soție a lui Irinel Columbeanu îi ține la curent pe fanii săi, iar alături de ea se află și Irina, fiica celor doi.

Urmăritorii Monicăi Gabor au observat un mic detaliu care a dat-o de gol pe frumoasa femeie, în legătură cu relația ei cu Mr. Pink.

Aflată într-o vacanță exclusivistă în Dubai, Monica Gabor a revăzut-o pe sora sa, Ramona, de care este extrem de apropiată. Cele două au mers la cele mai scumpe magazine și restaurante și au făcut o mulțime de fotografii împreună, iar fanii au observat un detaliu uimitor la Monica Gabor. În toate fotografiile postate, vedetei îi lipsește inelul de logodnă pe care îl purta în fotografiile anterioare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza