Momente de coșmar pentru Andreea Tonciu! Pentru cine este vedeta în doliu: „Sunt foarte supărată”

Momente de coșmar pentru Andreea Tonciu! Pentru cine este vedeta în doliu: „Sunt foarte supărată”

Andreea Tonciu a avut parte de momente dificile în ultima perioadă, după ce a pierdut pe cineva drag.

Fosta asistentă TV este în doliu după ce o persoană dragă din familie a plecat dintre cei vii. Pe lângă asta, bruneta a ajuns la spital din cauza unor probleme medicale cu urechea.

Andreea Tonciu a făcut declarații despre starea ei de sănătate și despre noutatea tragică pe care a primit-o de curând. Unchiul Andreei a murit după ce a suferit un atac cerebral. 

Andreea Tonciu a avut parte de clipe groaznice în ultimele zile. Bruneta este îndurerată după ce și-a pierdut unchiul, iar problemele pe care i le-a provocat urechea nu i-au dat pace, aceasta a ajuns și la spital din cauza lor.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este în prezent pe tratament după ce apa în care a intrat în vacanță i-a afectat urechea, starea fiindu-i înrăutățită de aerul condiționat.

„Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament.  Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit. M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche.  În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia”, mărturisește Andreea Tonciu pentru Cancan.ro

Decesul unchiului brunetei i-a înrăutățit starea. Andreea Tonciu este mult mai tristă după moartea unchiului său.

„Pe lângă acest lucru trec şi printr-un moment nefericit pentru că am un deces în familie. Mi-a murit un unchi…  Ai mei au plecat de urgenţă la Constanţa, îţi dai seama este un moment greu şi trebuie să fim alături de rudele noastre. 

Iar eu acum trebuie să mă ocup de afacerea familiei, sunt la florăria mamei mele, dar durerile astea pe care le am nu îmi dau pace”, a mai declarat vedeta. 

Vedeta a fost anunțată sâmbătă, în timpul unor filmări de la Constanța, că unchiul ei nu se simte prea bine. Aceasta a intenționat să îl viziteze, dar din pricina orei târzii la care s-au finalizat filmările, nu a mai dorit să-l deranjeze. Din nefericire, unchiul Andreei a suferit un atac cerebral și a murit, lăsând-o pe brunetă plină de regrete pentru că nu a mai apucat să vorbească cu el pentru ultima dată: „Nici nu pot să îţi explic cât de mult regret că nu am trecut în seara aia pe la el…”, a mai declarat Andreea Tonciu, potrivit kfetele.ro

 

Comenteaza