Marius Elisei dă din casă!  Ce i s-a întâmplat în relația cu Oana Roman: „Aia nu mai este familie!” 

Marius Elisei dă din casă!  Ce i s-a întâmplat în relația cu Oana Roman: „Aia nu mai este familie!” 

Marius Elisei și Oana Roman au decis să pună punct definitiv, relației lor. Aceștia se războiesc acum în mediul online și aruncă cu vorbe grele unul despre celălalt.

Oana Roman și Marius Elisei au fost un cuplu timp de zece ani de zile, iar pe parcursul timpului au mai renunțat de câteva ori unul la celălalt, dar acum totul pare a fi definitiv. De când au decis să meargă pe drumuri separate, conflictul lor de pe rețelele de socializare pare că nu s-ar mai termina, deoarece bărbatul a venit cu o nouă lovitură.

În urmă cu puțin timp, Marius Elisei a făcut o postare în mediul online, în care și-a expus, din nou, punctul de vedere în legătură cu situația dintre el și fosta sa parteneră.

Marius Elisei este ferm convins de faptul că relația pe care a clădit-o cu Oana Roman a fost una stresantă, iar la fel era și mediul de acasă, deoarece, de cele mai multe ori, atunci când ajungea în propria sa locuință, fosta prezentatoare TV începea să îi reproșeze diferite aspecte.

Din acest motiv, bărbatul evita să ajungă acasă repede, cu toate că activitățile lui din ziua respectivă se terminaseră. El opta să vină mai târziu, în speranța că partenera lui de viață doarme deja.

„Așa este și în căsnicie: dacă ție nu-ți mai vine să intri în casă, pentru că știi ce te așteaptă în casă (taca-taca), ce vei face? Te vei duce să mai pierzi încă o oră, două, trei prin oraș, zici că poate a adormit, poate... Aia nu mai este familie, aia nu va mai ține mult, o familie de genul ăla”, a spus bărbatul în videoclipul postat pe rețelele de socializare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza