Scandal de proporții în Casa Iubirii. Aleyna și Marius se acuză reciproc. Ce ascund cei doi: „E singura greșeală?”

Scandal de proporții în Casa Iubirii. Aleyna și Marius se acuză reciproc. Ce ascund cei doi: „E singura greșeală?”
| Foto: wowbiz

Conflictul dintre Aleyna, Ștefan și Marius nu este pe punctul de a se termina, ci din contră, cei trei aruncă cu tot mai multe acuzații.

Disputele continuă deja de câteva zile, iar până acum nu au reușit să ajungă la un numitor comun. Cu puțin timp în urmă, Aleyna l-a adăugat pe Marius la „Prieteni apropiați”, însă ulterior a decis să îl șteargă, dându-și seamă că a comis o greșeală.  

Ei bine, gestul său nu a fost văzut cu ochi buni de către colegii săi, motiv pentru care aceștia au decis să intervină. Robi și Patrick o acuză pe concurentă că s-a încurcat în minciuni și nu a oferit niciun răspuns clar în legătură cu sentimentele ei. Ei bine, se pare că Aleyna susține în continuare că nu este atrasă de Marius, potrivit wowbiz.ro.

„Robi: Aleyna, mie mi s-a părut că te-ai cam încurcat în minciuni.

Aleyna: Puteți vorbi, vă ascult, nu vă răspund.

Robi: De-a lungul timpului, de când suntem noi aici, tu n-ai explicat nimic și Ștefan nu ți-a cerut nicio explicație.(...)

Marius: E singura greșeală?

Aleyna: Eu ți-am zis de la bun început că nu-mi place de tine (n.r. de Marius). Dacă ți-am zis-o într-un mod frumos...

Patrick: Mie mi se pare că minți! 

Aleyna: Doamne ferește, dar voi chiar vedeți vreun interes din partea mea față de Marius? Să zică ce are de zis odată!”, a fost dialogul purtat între concurenții „Casa Iubirii”.

Comenteaza