Mama gemenilor morți, bătaie în direct la Acces Direct. Mirela Vaida în stare de șoc: „Parcă am știut că se va întâmpla!”

Mama gemenilor morți, bătaie în direct la Acces Direct. Mirela Vaida în stare de șoc: „Parcă am știut că se va întâmpla!”
| Foto: gandul.ro

Mama gemenilor morți după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, a sărit la bătaie în platoul emisiunii Acces Direct. Ea a vrut să o agreseze pe amica ei, Alina, care se afla alături de ea.

Spiritele s-au încins după ce în platou a apărut Andreea, mama gemenilor morți la Ploiești, scrie dcnews.ro.

Femeia a spus că îi este rău, a cerut pastile și apă, dar apoi a răbufnit și s-a dus val vârtej spre prietena ei.

Alina a spus că mama gemenilor este o femeie rea, care nu face altceva decât „să țipe”. Când Andreea a auzit cuvintele, s-a ridicat de pe canapea și a vrut să o pălmuiască pe Alina.

”Parcă am știut că se va întâmpla asta! V-am zis de la început că va fi greu cu amândouă în platou. Nu vreau să văd două prostituate, care se acuză de droguri una pe alta, că se bat în platou. Eu nu îmi doresc să aflu decât ce s-a întâmplat cu cei doi copii. Pe mine nu mă interesează că se păruiesc două prostituate. Pe copiii ăia nu îi mai aduce nimeni la viață. Din punctul meu de vedere, nu aveți ce împărți decât banii de la boșorogi, asta așa ca să o citez pe Alina aici de față. Eu aici vorbesc de moartea celor doi copii! Despre asta și nimic mai mult”, a zis Mirela Vaida.

Andreea mai are un băiețel de cinci ani, care este crescut de tată. Mama celor doi îngerași care au murit după ce s-au aruncat de la etajul 10, după jucării, în Ploiești, este cercetată pentru ucidere din culpă.

„La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Drama îngrozitoare s-a consumat în seara zilei de 11 august 2021. Cei doi gemeni au căzut de la etajul 10 al blocului din Ploiești, decedând pe loc. Din primele informații se pare că, în momentul producerii tragediei, mama copiilor, Andreea, se afla în altă cameră și făcea live pe Facebook, potrivit gandul.ro.

Comenteaza