Louis Vuitton cere daune de la Brigitte Pastramă. RUȘINOS ce au făcut vedeta și soțul ei

Louis Vuitton cere daune de la Brigitte Pastramă. RUȘINOS ce au făcut vedeta și soțul ei

Florin și Brigitte Pastramă ar fi comercializat o serie de măști contrafăcute, care purtau sigla unor branduri renumite.

Reprezentanții celebrei case de modă Louis Vuitton i-au anunțat oficial pe polițiștii care îi anchetează pe soții Florin și Brigitte Pastramă pentru comercializarea unor măști contrafăcute, care purtau sigla unor branduri renumite, că produsele scoase la vânzare de cei doi au fost niște falsuri. Avocații companiei franceze au anunțat că societatea pe care o reprezintă dorește despăgubiri.

Polițiștii bucureșteni au descins, anul trecut, la data de 22 iulie, în vila soților Florin și Brigitte Pastramă și la o adresă la care aceștia aveau un depozit. Cei doi erau suspectați de anchetatorii specializați în investigarea fraudelor, din cadrul Poliției Sectorului 2, că ar fi vândut măști sanitare contrafăcute, care purtau siglele unor firme de lux cunoscute pe plan mondial.

În același timp, soții Pastramă au fost ridicați și aduși la sediul Poliției pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare, cei doi nu ar fi negat în fața anchetatorilor faptul că măștile erau contrafăcute, dar au menționat faptul că nu știau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

Surse apropiate anchetei au spus, pentru Gândul, că cei doi profitau de desele apariții la televiziune pentru a-și promova produsele.

Sursele citate au precizat că, după percheziții, în urma cărora a fost ridicată o mare cantitate de marfă, au fost trimise mostre la toate casele de modă ale căror branduri au fost desoperite în depozitul soților Pastramă. Acestea din urmă trebuiau să expertizeze produsele și să transmită rezultatele în țara noastră, pentru a putea fi folosite ca probe.

Conform anchetatorilor, până acum, numai Louis Vuitton a finalizat expertiza și a trimis deja documentația în care se specifică faptul că măștile sanitare puse în vânzare de cei doi soți, inscripționate cu brandul respectiv, sunt contrafăcute. Mai mult, Louis Vuitton ar fi anunțat inclusiv că se constituie parte civilă.

Brigitte Pastramă a devenit cunoscută publicului ca fotomodel, după ce a câștigat „Top Model România” și „Top Model of the World”. Măritată cu omul de afaceri Octavian Sfăt, aceasta a rămas văduvă în 2002, când a moștenit două cluburi, un restaurant, un hotel și două case.

În acest context, văduva afaceristului a intrat în conflict cu un alt patron de club, pe care l-ar fi sechestrat, ajutată de trei bărbați și l-a obligat să-i dea 5.000 de euro.

Pentru acest gest, femeia a ajuns la închisoare, unde a executat doi ani. Eliberată condiționat, femeia s-a măritat cu afaceristul Ovidiu Torj. Mariajul s-a dovedit un eșec, iar după divorț s-a măritat cu fostul mare tenisman Ilie Năstase. A divorțat și de acesta, iar acum își împarte viața cu Florin Pastramă, potrivit gandul.ro.

Comenteaza