Loredana Groza, transformare radicală! Cum arăta artista în ținerețe și cum au schimbat-o operațiile estetice

Loredana Groza, transformare radicală! Cum arăta artista în ținerețe și cum au schimbat-o operațiile estetice
| Foto: wowbiz.ro

Loredana Groza are 50 de ani și are foarte mare grijă de aspectul său fizic. Ea este născută pe 10 iunie 1970 la Oneşti, Bacău.

Loredana Groza arată senzaţional şi nu se fereşte să posteze pe fotografii sexy pe reţelele de socializare. Cântăreaţa are o sliluetă de invidiat pe care o menţine cu mult sport şi o alimentaţie sănătoasă.

Deşi primeşte comentarii răutăcioase la fotografiile îndrăzneţe pe care le postează, Loredana Groza nu le pune la suflet fiindcă se simte bine în pielea ei şi este mândră de aspectul său fizic.

Loredana Groza a fost acuzată în nenumărate rânduri că ai fi exagerat cu operaţiile estetice, însă diva a povestit ce părere are despre intervențiile chirurgicale, menite să te facă „mai frumoasă”, dar a negat că ar fi apelat la operații estetice mai elaborate, menite să-i schimbe înfățișarea fizică.

Loredana Groza, transformare radicală! Cum arăta artista în ținerețe și cum au schimbat-o operațiile estetice

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic.

În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni tv. 

Medicul estetician, Victor Topolov, a vorbit despre micile intervenţii chirurgicale pe care Loredana Groza şi le-a aplicat de-a-lungul timpului. 

Potrivit medicului estetician, vedeta şi-a făcut injecţii cu botox în zona frunţii, a ochilor, dar şi în zona sprâncenelor. Totodată, medicul a mai spus că Loredana Groza a apelat la acidul hialuronic pentru a rezolva problema cearcănelor şi a buzelor.

"Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului, potrivit wowbiz.ro

 

 

Comenteaza