Oana Lis a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta arată ca în tinerețe

Oana Lis a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta arată ca în tinerețe

 Soția fostului edil al Capitalei, Oana Lis, și-a făcut o schimare radicală de look.

În ultima vreme, Oana Lis a trecut prin mai multe momente dificile. Soțul ei are probleme de sănătate și nici pe plan financiar lucrurile nu i-au mers chiar bine. După ce a făcut tot posibilul ca partenerului ei de viață să nu îi lipsească nimic din cele necesare pentru a se simți mai bine, vedeta își face timp și pentru micile ei plăceri. A făcut o vizită la salonul de înfrumusețare și a ieșit de acolo cu un look complet nou.

Oana Lis a făcut o schimbare radicală de look

Oana Lis a ales să își facă o schimbare radicală de look. În urmă cu doar câteva ore, soția fostului edil al Capitalei și-a luat prin surprindere fanii după ce a făcut publică o poză, în care pare de nerecunoscut.

"Lupul schimbă părul, dar năravul, ba", a fost mesajul scris de Oana Lis la una din fotografiile în care apare cu noul look.
Deși până acum Oana Lis avea părul vopsit blond, și părea că aceasta este și nuanța care o reprezintă, iată că, mai nou, aceasta a decis să se vopsească într-o nuanță de roșcat. Dar stați așa, că asta nu e tot! Soția lui Viorel Lis și-a făcut breton și și-a îndreptat și părul. Iar la această nouă coafură nu a lipsit nici machiajul discret și buzele date cu ruj roșu.

Oana Lis a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta arată ca în tinerețe

Oana Lis a apelat la psihologi și preoți în lupta cu boala soțului ei

Pentru a face față problemelor de sănătate pe care le are Viorel, Oana a declarat că a ajuns să apeleze la terapie și la credință pentru a face față momentelor dificile.

"Am avut o perioadă foarte grea care încă nu s-a încheiat. Merg și la terapie, pentru că mi se pare normal. Chiar dacă eu sunt psiholog, chiar și eu merg la terapie. Merg și la biserică. Credința este o ancoră, o putere. Misiunea mea consider că este să fac viața celorlalți să fie mai bună. Este foarte ușor să jignești, așa cum am fost și eu. Eu nu răspund la rău cu rău. Nu răspund la violență cu violență.", a decalarat Oana Lis, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Așadar, Oana Lis consideră că misiunea ei pe acest pământ este aceea de a face viața mai bună celor din jur și spune ea că nu răspunde la rău cu rău, deși există foarte multe persoane care o judecă.

"Lupul schimbă părul, dar năravul, ba", a fost mesajul scris de Oana Lis la una din fotografiile în care apare cu noul look, potrivit spynews.ro.


 
 
 

Comenteaza