Transformare șocantă! Cum arăta Oana Monea de la Insula Iubirii, la 19 ani

Transformare șocantă! Cum arăta Oana Monea de la Insula Iubirii, la 19 ani

Oana Monea a stârnit un val de reacții online după ce a publicat fotografii cu ea de la vârsta de 19 ani.

Ca orice om, Oana Monea are un trecut, trecut ce pare să fie din nou ”tulburat” de către cârcotași. De data aceasta, în prim plan au fost intervențiile estetice pe care ispita le-ar avea. Oana a publicat pe Instagram un album foto din perioada 19-24 de ani, imagini ce au stârnit un val e reacții din partea oamenilor.

Utilizatorii au sesizat diferențele și chiar au încercat să presupună cât de des ar fi călcat pragul medicului estetician. Fie că este vorba de forma nasului, dimensiunea cupelor de la sutien, ori conturul pomeților, ispita de la Antena 1 nu a scăpat așa ușor.

”Eu! Amintirile reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem prețui de-a lungul vieții noastre. Ele ne construiesc personalitatea pe măsură ce toate cunoștințele noastre și experiențele anterioare sunt stocate acolo. Astăzi, m-am hotărât sa împart cu voi o parte din aceste amintiri, știu ca va doreați de ceva vreme dar acum simt ca este momentul cel mai potrivit. Poze 19-24 ani”, a scris ispita în dreptul fotografiilor.

Transformare șocantă! Cum arăta Oana Monea de la Insula Iubirii, la 19 ani

”Era frumoasă și atunci… să nu exagerăm” / ”Schimbarea nu e totuși fatală. E normal să creștem și să ne schimbăm, dar nu mi se pare în stânga era muma pădurii sau de nerecunoscut. Probabil așa era moda atunci, roșcatul a fost la modă după ce Rihanna s-a vopsit roșcată” / „Am vrut să evidențiez că și-a schimbat stilul, nu altceva”/ ”Are intervenții frumoase. Un nas drăguț, niște buze în limita bunului simț, pomeții probabil sunt mai evidențiați datorită machiajului, sprâncene frumoase, un corp decent”, se arată în comentariile primei categorii, potrivit cancan.ro.

Comenteaza