Loredana Groza, apariție incendiară după ce a scos prima sa manea. Ce spune artista

Loredana Groza, apariție incendiară după ce a scos prima sa manea. Ce spune artista

Loredana Groza a apărut în emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, alături de Costi Ioniță cu o vestimentație indecentă.

Primul care a ajuns în platoul emisiunii de la Antena 1 a fost Costi Ioniță, care a vorbit despre cea mai nouă piesă lansată în colaborare cu Loredana Groza și mai mulți maneliști din România. El a precizat că melodia „Fericire” nu este o manea, deși mulți au criticat-o.

Loredana Groza, dezvăluiri despre colaborarea cu Costi Ioniță
‘Nu este manea. Nu am gândit proiectul în minuțiozitate, am zis hai să vedem dacă putem să aducem mai mulți. Pionul principal a fost Loredana care a spus din prima da, asta înseamnă să fii divă, să fii forță’, a mărturisit Costi Ioniță, în direct, la Antena 1.

Solista nu a avut rețineri și a scos ‘porumbelul’ când a fost întrebată cum a început colaborarea dintre ea și Costi Ioniță.

‘Îmi place (n.r. Costi), am încredere în el, el are încredere in mine. Mie îmi place cu finalizare, cu fericire. Ce e, Răzvane, de ce faci așa?’, a răspuns îndrăgita solistă.

‘A, nu, nimic, am sinuzită’, a spus Răzvan Simion, ținându-și mâna la ochi și la cap.

‘Ai venit prea îmbrăcată, te-am văzut acolo în Maldive cum stăteai!’, i-a mai spus Dani Oțil Loredanei Groza.

Tot în direct, la tv, Loredana Groza a ținut să clarifice din nou faptul că bustul ei generos este 100% natural.

‘Eu le fac pe toate, sunt multitasking. Voi băieții vă concentrați pe un singur lucru și nici pe ăla nu-l faceți cum trebuie. S-a făcut test în spate, dacă am sau nu silicoane. Sunt naturali, a ieșit organic, bio, la mine’, a mai completat cântăreața.

Comenteaza