Liviu Vârciu, scandal în văzul lumii. Vedeta TV și-a ieșit din minți: "Să fiți ai dracu"

Liviu Vârciu, scandal în văzul lumii. Vedeta TV și-a ieșit din minți: "Să fiți ai dracu"

Liviu Vârciu și-a ieșit din minți recent, in timp ce se afla la volan pe străzile din București! 

După doar câteva ore dormite, prezentatorul TV nu s-a mai putut abține și a răbufnit direct pe rețelele de socializare. Iată ce le-a povestit fanilor, dar mai ales care este problema ce l-a înfuriat atât de tare!

Liviu Vârciu înveselește de fiecare dată când apare pe micile ecrane sau pe rețelele de socializare, însă de data aceasta, situația a stat complet diferit, asta fiindcă prezentatorul TV a arătat și latura opusă.

Prezentatorul TV nu a avut astăzi tocmai o zi pe placul său, asta fiindcă a fost mai toată ziua pe drumuri și la muncă. Ei bine, fericit că este pe cale să ajungă acasă, Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză cu adevărat neplăcută.

În timp ce era în trafic, a fost nevoit să stea la o coadă kilometrică, ceea ce l-a eneverat la culme și nu s-a mai putut abține, așa că a transmis un mesaj destul de dur autorităților, fiind cu adevărat nervos de incompetența statului român.

"Cum o fi mă? Să lăsăm cheile și să lăsăm mașinile aici mă. Bă, prea nesimțiți, bă! Bă 2022 mă și voi nu ați reușit să faceți un căcat de autostradă. Să fiți ai dracu de b****. Uitați mă nene 2022, deci nu e accident, nu e nimic doar țară, doar România, un semafor, atât.", a răbufnit Liviu Vârciu pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza