Liviu Vârciu a chemat ambulanța DE URGENȚĂ acasă. Ce a pățit vedeta TV: „Nu-i glumă”

Liviu Vârciu a chemat ambulanța DE URGENȚĂ acasă. Ce a pățit vedeta TV: „Nu-i glumă”
| Foto: fanatik.ro

Liviu Vârciu a chemat ambulanța acasă pentru a-i verifica starea de sănătate.
 

Liviu Vârciu a chemat ambulanța acasă, dar nu a dezvăluit motivul pentru care a făcut acest lucru. Prezentatorul a postat un clip video pe rețelele sociale în timp ce era controlat de un medic.

Artistul a postat filmulețul  pe contul de Instagram și le-a dezvăluit fanilor și verdictul medicului care i-a luat tensiunea.

Liviu Vârciu și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a chemat ambulanța acasă, pentru un consult de urgență.

Prezentatorul de la Antena 1 nu a dezvăluit care este motivul pentru care a fost controlat de medic la domiciliu, însă starea sa pare să fie destul de bună.

Deși nu a oferit prea multe detalii, Liviu Vârciu le-a spus urmăritorilor că nu este de glumă atunci când vine vorba de sănătate.

Artistul a postat pe Instastory un clip video de la consultație. Medicul de pe ambulanță i-a spus lui Vârciu că tensiunea lui este în regulă, adică 10 cu 7.

„A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă. Cum e?”, a întrebat prezentatorul TV.

„Tensiunea e bună! E 10 cu 7”, a fost verdictul medicului care l-a controlat.

Anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, Liviu Vârciu a trecut prin momente dificile. Prezentatorul a fost infectat cu SARS – CoV – 2, însă nu a făcut o formă gravă a bolii.

Chiar și după ce s-a vindecat, Liviu Vârciu s-a confruntat cu alte probleme, iar rezultatele analizelor nu erau tocmai bune. În urma infectării, artistul a avut probleme cu ficatul, a rămas cu o pată pe plămâni și obosea mult mai repede decât de obicei.

Acesta i-a avertizat pe fani să fie atenți cu acest virus, pentru că poate pune sănătatea oricui în pericol. Din fericire, totul a trecut cu bine, iar starea nu i s-a agravat.

„Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros.

Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, spunea atunci cântărețul, potrivit fanatik.ro

Comenteaza