Aventură în spatele camerelor de filmat! Radu Vâlcan, prezentatorul de la „Insula Iubirii”, a avut o noapte fierbinte cu o concurentă?!

Aventură în spatele camerelor de filmat! Radu Vâlcan, prezentatorul de la „Insula Iubirii”, a avut o noapte fierbinte cu o concurentă?!

Radu Vâlcan a avut parte de o noapte fierbinte cu o concurentă de la emisiunea „Dansez pentru tine”, când încă era singur.

Radu Vâlcan, perezentatorul de la „Insula Iubirii”, a participat în trecut la emisunea fenomen de la PRO TV, „Dansez pentru tine”. Acolo lupta pentru cazul unei brunete superbe din Republica Moldova. Elena Voscoboinic avea iubit acasă, însă gurile rele declarau că cei doi au fost văzuți în timp ce plecau de la o petrecere spre apartamentul prezentatorului TV, potrivit ciao.ro.

„Suntem prieteni, eu și Radu, și ne-am distrat foarte bine, dar s-a terminat distracția în club. Relația cu Dima, prietenul meu, continuă foarte bine. Iubitul meu are o afacere cu tata, este înscris la masterat. A fost puțin gelos, doar pentru că am fost departe două luni. Toți bărbații sunt geloși, mă iubește, mă asteaptă aici, la Chișinau”, declara Elena pentru Pro TV, la momentul acela, scrie CANCAN.RO.

În anul 2003, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Tereza, o femeie de afaceri. Căsnicia lor, însă, a durat doar patru ani. Când au ales să se separe legal, spunea că aspectul care a dus către divorț a fost nepotrivire de caracter. În anul 2007, ambii erau „liberi”, luând-o pe drumuri separate. Prima soție a prezentatorului TV s-a căsătorit cu un bărbat grec. În urmă cu câțiva ani, vedeta de la Antena 1 mărturisea că s-a căsătorit „la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool”.

Comenteaza