Imagini cu Ema Oprișan, de la Insula Iubirii, din trecutul ei. Concurenta a mai apărut la televizor

Imagini cu Ema Oprișan, de la Insula Iubirii, din trecutul ei. Concurenta a mai apărut la televizor
| Foto: spynews.ro.

Ema Oprișan, concurenta acestui sezon de la Insula Iubirii, este obișnuită cu camerele de filmat, deoarece nu este la prima apriție la televizor. 

În anul 2010, telespectatorii au avut ocazia să o vadă pentru prima dată pe Ema Oprișan în cadrul unei emisuni TV. Tânăra a participat, alături de Doru Todoruț, la competiția Dansez pentu tine.

Concurenta și-a expus în fața publicului o poveste de viață impresionantă și a apărit în competiție cu gândul să își ajute mama și cei șase frați ai săi, care pe vremea aceea aveau probleme financiare. Conform poveștii sale de la Dansez pentru tine, Ema Oprișan a avut o copilărie fără multe posibilități, fapt care a motivat-o să profite de această șansă.

Ema Oprișan și Doru Todoruț au participat în sezonul din anul 2010 la Dansez pentru tine, însă unde nu au beneficiat de foarte mult succes. Coregraful celor doi a fost Bogdan Boantă, însă au ajuns să fie prima echipă eliminată din competiție, după ce au primit 49,69 din voturile telespectatorilor.

La puțin timp după ce a început Insula Iubirii, în presă au apărut mai multe imagini și articole cu Ema Oprișan, în care s-a spus că ar fi făcut videochat și ar fi câștigat bani de pe urma acestei practici. Deși a primit multe întrebări de la fani despre acest subiect, concurenta nu a dorit să vorbească despre acest subiect și a dat de înțeles că este deranjată de acest gen de întrebări, potrivit spynews.ro.

Comenteaza