Ce mesaje au schimbat Laurette și presuspusul agresor înainte să se întâlnească

Ce mesaje au schimbat Laurette și presuspusul agresor înainte să se întâlnească

Marian Tătic, bărbatul pe care Laurette l-a acuzat de agresiune, a pus la dispoziție conversațiile pe care le-a avut cu cântăreața pe Whatsapp. 

Potrivit înregistrărilor intrate în posesia CANCAN.RO, mulatra pare dornică să ajungă cât mai repede în camera de hotel cu bărbatul pe care l-a numit, ulterior, violator.

Mai mult, îi transmite ce cadou dorește, dar și adresa hotelului unde ar fi trebuit să aibă parte de clipe romantice. Atenție, conținut nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

Discuția dintre Marian Tătic și Laurette Atindehou ar confirma că, inițial, între părți a existat o înțelegere. Bărbatul susține că pentru relații intime contra cost. Nu însă și fostul fotomodel, care spune că a fost victima agresiunilor lui Marian Tătic. Cine are dreptate în acest caz vor decide anchetatorii. CANCAN.RO a intrat, deocamdată, în posesia mesajelor dintre cei doi.

Marian Tătic (M.T.): OK, ne vedem acolo la 20:30.
Laurette Atindehou (L.A.): OK. D, mărimea 38. Red roșu.
M.T.: OK, am reținut, îți trimit poze înainte să iau ceva. Care să îți placă ție, în primul rând. Ai ajuns cu bine acasă, sper. O seară plăcută și frumoasă îți doresc și mă bucur că, în sfârșit, am reușit să ne vedem. Te pup, seară frumoasă și îți scriu mâine.

După aproximativ 30 de minute, Laurette revine cu mai multe mesaje pe Whatsapp, după ce, în prealabil, trimisese și o fotografie cu body-ul pe care și-l dorea.

Ce mesaje au schimbat Laurette și presuspusul agresor înainte să se întâlnească

L.A.: Ăsta îl au.
M.T.: Ce mărime dorești?
L.A.: 38 port eu. La orice. M.
M.T.: Au M. Dorești să îți iau așa?
L.A.: Da.
Între timp, Marian Tătic i-a trimis și o poză cu respectivul body, de care Laurette s-a arătat încântată.
L.A.: Super!

La 18:oo, cu doar câteva zeci de minute înainte de întâlnire, Laurette intră, din nou, în discuție cu Marian Tătic. Tot pe Whatsapp.

L.A.: Bună! Te deranjează să ne întâlnim să vorbim într-o locație pe care o știu eu, să nu avem probleme.
M.T.: Bună! Nu, din partea mea nu-i problemă. Doar să fie OK, în sensul să putem vorbi liniștiți. Și aici unde stau apartamentul este foarte OK, dar cum dorești, pe mine nu mă deranjează. Să îmi spui doar adresa și la ce oră să ne vedem.
L.A.: Da, îți spun cum termin acolo.

Etichete
Comenteaza