Jean de la Craiova a făcut-o lată. A fost filmat gol pușcă în direct la TV

Jean de la Craiova a făcut-o lată. A fost filmat gol pușcă în direct la TV
| Foto: wowbiz.ro

Jean de la Craiova a fost filmat gol pușcă, în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Splash! Vedete la apă”.

Jean de la Craiova a experimentat un moment stânjenitor în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Splash! Vedete la apă”. Cântărețul și-a adus aminte de un eveniment neplăcut pe vremea când el era participant. Iar, pentru a obține o notă cât mai bună, atunci, acesta sărise de pe platforma de zece metri, fără să se gândească, însă, la consecințe. După ce a sărit în bazin, manelistul a realizat că, în momentul în care ieșea din apă, nu mai avea haine pe el. Atunci, așteptase un prosop cu care să își acopere părțile intime. Atunci când a revăzut imaginile, nu a fost foarte încântat: ”Eram la început, mă antrenam. Am fost azvârlit, nu mai dați imaginile astea”.

Atunci când vrei ca un eveniment să fie unul de 7 stele, trebuie neapărat să ții cont de un detaliu extrem de important. Mai exact, este vorba despre artiștii pe care îi aduci pentru a întreține atmosfera. Dacă te-ai gândit vreodată să-ți cânte Jean de la Craiova la un eveniment, află că suma pe care trebuie să o scoți din buzunare nu este deloc una colosală.

Dacă alți maneliști nu se deplasează la evenimente fără cel puțin 5-6.000 de euro, ei bine, Jean de la Craiova se numără printre artiștii care nu au mari pretenții.

De-a lungul timpului, manelistul a reușit să rămână în atenția fanilor săi și nu s-a plafonat din punct de vedere profesional și muzical, așa cum s-a întâmplat în cazul altora. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Jean de la Craiova încasează, pentru un eveniment, pentru o oră, suma de 3.500 de euro. Cu toate acestea, tariful manelistului ar putea crește ușor, în funcție de programul pe care îl susține, dar și de durata și complexitatea acestuia, potrivit wowbiz.ro.


Sursă foto: capturi video Youtube

Comenteaza