Jador urmează să fie tătic?! Artistul face un ANUNȚ ȘOCANT după despărțirea de iubita sa: „Începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii”

Jador urmează să fie tătic?! Artistul face un ANUNȚ ȘOCANT după despărțirea de iubita sa: „Începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii”
| Foto: wowbiz.ro

Jador a vorbit despre despărțirea de Georgiana Elisei. Artistul spune că cei doi nu se vor mai împăca niciodată.

De asemenea, el a precizat că ultima sa piesă este o dedicație pentru fosta lui iubită, pentru care a dezvăluit că a avut cele mai profunde sentimente.

În același timp, cântărețul a precizat că este ultima piesă pe care i-o va mai dedica-o Georgianei Elisei, deoarece ei s-au separat acum. Cântărețul a precizat că acesta este gestul său de despărțire.

Mai mult, Jador a mărturisit că este pregătit să înceapă o nouă etapă din viața sa, cu o altă femeie, care să îl facă și tată.

Jador a mărturisit că vrea un copil și este gata să își îndeplinească acest vis al său.

„Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație.

Apucasem să compun versuri și să cânt piesa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea.

A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii.

Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, a declarat Jador, pe rețelele de socializare.

Jador și Georgiana Elisei au avut o relație cu mai multe împăcări și despărțiri. De această dată, se pare că ei și-au spus adio pentru totdeauna.

La un moment dat, nici măcar artistul nu mai înțelegea ce fel de relație au, dacă sunt sau nu iubiți.

În ciuda acestui fapt, el mărturisea că Georgiana Elisei este femeia care îl făcea cel mai fericit, dar în unele momente îl făcea și să se simtă foarte trist.

„Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e…

Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult”, a declarat Jador în emisiunea online theXclusive, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza