Jador surprins în compania unei noi domnișoare. Cine este tânăra pe care fanele sunt geloase

Jador surprins în compania unei noi domnișoare. Cine este tânăra pe care fanele sunt geloase

Jador a fost susținut în cadrul competiției Survivor România de către nepoata Elenei Merișoreanu. El a ținut să-i mulțumească și personal, motiv pentru care ei doi s-au întâlnit.  
 

Jador a frânt multe inimi în urmă cu doar o zi, când pe Instagramul său s-a afișat alături de nepoata interpretei de muzică populară Elena Merișoreanu. Iar doamnele și domnișoarele au avut pe ce să fie geloase, căci Beatrice Păun este o brunetă focoasă, a cărei apariție este foarte greu de trecut cu vedere.

Artistul a ținut neapărat să încarce câteva imagini cu tânăra, după ce a vizitat-o pe bunica ei, iar acum face primele declarații pe marginea acestui subiect. Se pare că nu va fi ultima oară când se vor mai bucura de compania celuilalt.  

Beatrice Păun și Jador s-au întâlnit acasă la Elena Merișoreanu, care l-a chemat pe artist pentru a pune la punct toate detaliile unei cântări.

Interpreta de muzică populară l-a invitat pe acesta să cânte la petrecerea unei cunoștințe, în Las Vegs, America. Se pare că atât fiica, cât și nepoata Elenei Merișoreanu au ținut morțiș să vină și ele și să-l cunoască pe Jador, căci sunt mari fane ale emisiunii Survivor România, iar în tot timpul în care artistul a evoluat în competiție cele două l-au susținut.  

„M-a chemat doamna Merișoreanu că este ziua soțului unei cunoștințe în America, în Las Vegas, și vor să merg să cânt. M-am dus să discut cu doamna Merișoreanu, pentru că dânsa a mai fost și, cel mai probabil, vom merge împreună.

 
Trebuia să punem la punct detalii: despre viză, despre zbor, că vom merge cu avionul privat, unde stăm la hotel, inclusiv despre bani am vorbit. 

Și mi-a dat doamna Elena Merișoreanu un pahar de rachiu și am mai stat cu dânsa de vorbă. Este ca mama mea, o iubesc de nu mai pot! Le-a chemat și pe fetele dânsei să mă cunoască pentru că m-au susținut la Survivor și toată familia mă iubește”, a declarat Jador potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza