Jador, interzis la TV?! Manelistul ar fi dator cu 100.000 de euro

Jador, interzis la TV?! Manelistul ar fi dator cu 100.000 de euro

Jador și DeSanto sunt într-un mare conflict din cauza numelui de scenă pe care îl are manelistul.

Divorț, partaj… cam așa stau lucrurile și în situația dintre Jador și fostul său impresar. Când un cuplu divorțează, una dintre părți, adesea, renunță la nume. Situația este trasă la indigo în cazul protagoniștilor noștri, care s-au certat, iar acum… s-au „luat” de la nume. Care dintre ei rămâne cu „Jador”?

De la prietenie, s-a ajuns la conflict între manelist și Ovidiu DeSanto, pe numele său real – Ovidiu Băcilă, mărul discordiei fiind numele de scenă al lui Jador, care a fost înregistrat legal la OSIM de către producătorul muzical.

În perioada în care manelistul nu era cunoscut în spațiul public, DeSanto l-a luat în echipa lui, devenindu-i astfel impresar. Între timp, cântărețul a intrat în topurile de pe YouTube, bucurându-se de un succes imens, iar relațiile dintre el și fostul său impresar au început să se răcească.

S-au răcit atât de rău, încât acum se „luptă” pentru pseudonim! Jador s-a „pomenit” că numele de scenă i-a fost înregistrat pe cale legală de către fostul său impresar, care, după ceartă, i-a cerut o sumă semnificativă de bani pentru a-l lăsa să îl folosească în continuare.

Deși, la început, acceptase, în final nu s-a ținut de promisiune astfel că, acum, Ovidiu DeSanto a înaintat atenționări către televiziuni pentru a nu mai folosi pseudonimul „Jador” atunci când acestea se referă la manelist.

Împăcare, împăcare, fără nicio supărare?! – cântecul copilăriei prin care părinții împăcau doi frați atunci când se certau?! Nu. În cazul lui Jador și al lui DeSanto nu e chip. Sub nicio formă. Chiar dacă și-au fost aproape încă de la începutul carierei manelistului, situația a escaladat și n-o dau la pace nicicum.

Ovidiu DeSanto a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă într-adevăr a trimis notificări televiziunilor însă consideră prematură o dezvoltare a acestui subiect.

„Da! Momentan cred că e prematur să vorbesc de treaba asta. Nu vreau să vorbesc de treaba asta acum, că e prea devreme. Nu vreau să stric ceva, că eu am construit… ceva”, a declarat DeSanto, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Nu este pentru prima dată când Jador și Ovidiu DeSanto au parte de neînțelegeri. În trecut, Ruxandra, soția lui DeSanto, a ținut să menționeze în spațiul public, mai exact într-un vlog, care în acest moment nu se mai găsește pe YouTube, că manelistul s-a schimbat în rău din momentul în care a cunoscut succesul pe plan muzical.

Comenteaza