Jador a recunoscut în direct adevărul despre relația sa cu Georgiana: „Mi-e dor de tine, te iubesc...”

Jador a recunoscut în direct adevărul despre relația sa cu Georgiana: „Mi-e dor de tine, te iubesc...”

Jador și Georgiana au avut o relație tumultoasă de câțiva ani de zile. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, nu au uitat unul de celălalt.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, cei doi au fost surprinși din nou împreună. 

Fanii au sperat că asta înseamnă că împăcarea dintre cei doi este inevitabilă. Jador și-a făcut apariția la Teo Show, alături de Lino Golden și Cătălin Moroșanu, unde a dat o veste neașteptată. Fostul concurent de la Survivor România este din nou un bărbat singur. El a anunțat că a fost părăsit de fosta lui iubită și nu mai vrea să se căsătorească.

„Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a fost anunțul dat de Jador.

Cu toate acestea, Jador a mărturisit că a rămas destul de confuz după ultima lor despărțire. El a privit direct în cameră și i-a transmis un mesaj Georgianei, fata de care este în continuare îndrăgostit. Cântărețul speră ca ea să se întoarcă din nou la el.

„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?”, este mesajul pe care Jador i l-a transmis Georgianei, fostei lui iubite.

Celebrul cântăreț vrea să afle cu orice scop de ce a fost părăsit, motiv pentru care a apelat la ajutorul susținătorilor săi. „Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat.

Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat”, a mai adăugat artistul, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza