Jador a părăsit Survivor România și face primele dezvăluiri din competiție

Jador a părăsit Survivor România și face primele dezvăluiri din competiție
| Foto: wowbiz.ro.

Jador a plecat de la Survivor România 2021, după ce medicul i-a interzis să mai intre pe traseu din cauza problemelor de sănătate. 

Faimosul a mărturisit că problemele cu genunchiul sunt mult mai grave decât s-ar fi așteptat. În ediția de joi seara, Daniel Pavel a anunțat că parcursul celebrului cântăreț a ajuns la final.

Jador a postat un vlog pe contul său de Youtube, unde a împărtășit cu fanii săi mai multe imagini cu Faimoșii de dinainte de a începe competiția din Republica Dominicană. Faimoșii, în formula completă, erau foarte entuziasmați de începerea competiției. La finalul videoclipului, el a făcut noi declarații despre starea lui de sănătate și le-a mulțumit susținătorilor. 

Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor. În sfârșit mănânc ce vreau eu. Piciorul meu... e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine... Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”, este mesajul transmis de Jador.

„Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici. Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie”, a declarat Jador, în fața colegilor de la Survivor România.

021 din cauza problemelor de sănătate. Faimosul a mărturisit că a fost cel mai bolnăvicios din echipa roșie, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza