JADOR a ajuns după gratii...Primele imagini cu artistul: "Nu credeam ca o sa..."

JADOR a ajuns după gratii...Primele imagini cu artistul: "Nu credeam ca o sa..."

Jador continuă să-și surprindă fanii cu o nouă melodie. După ”Dau Moda”, artistul lansează ”Coroana”!

Jador și Lino Golden vor să dea din nou MODA! Cei doi artiști colaborează iar, după hit-ul de zeci de milioane de vizualizări- Dau Moda-, și urmează să lanseze o nouă piesă, cu care vor pune tot internetul pe jar.

După ce s-a zvonit că piesa lor nu va mai apărea, căci ar fi fost ceva probleme, iată că Jador și Lino au făcut tot posibilul ca fanii lor să se bucure de noua colaborare. Așadar, s-au apucat să filmeze imediat, având o idee genială de clip.

Jador și Lino Golden s-au pregătit intens pentru filmările noului videoclip, având parte de tot decorul potrivit. Cântărețul a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că o să filmeze într-o închisoare, construită special pentru această filmare.

” Abiaa asteept!  sigur va fi top ca toate celelalte piesee/abia așteptăm / Esti la jilava?/ Ce frumos esti/ Abia aștept aceasta piesa! Cu siguranță va fi HIT / Te-ai făcut băiat rău”, sunt doar câteva comentarii ale internauților.

Jador și Lino Golden au lansat, acum ceva timp, ”Dau Moda”, piesă care a adunat pe Youtube nu mai puțin 80 de milioane de vizualizări. Se pare că acum vor să-și încerce norocul cu piesa ”Coroana”, ce urmează să o lanseze, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza