Irinel Columbeanu a reacționat! Milionarul dă o replică la dezvăluirea lui Nuțu Cămătaru despre relația sa cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a reacționat! Milionarul dă o replică la dezvăluirea lui Nuțu Cămătaru despre relația sa cu Monica Gabor
| Foto: cancan.ro

 Nuțu Cămătaru a făcut dezvăluiri despre relațiile pasagere pe care le-ar fi avut cu Monica Gabor și Nicoleta Luciu.

Materialul biografic despre viața lui Ion Balint, liderul clanului Cămătarilor, cuprinde o serie de dezvăluiri despre care CANCAN.RO a relatat încă de dinainte de lansarea cărții.  În compania lui Nuțu Cămătaru, Codin Maticiuc a petrecut cinci ani. L-a vizitat inclusiv la închisoare, pentru a realiza cartea.

”Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, mărturisea Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”, iar Codin Maticiuc aducea lămuriri suplimentare: ”Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”.

Cu toate acestea, Nuțu Cămătaru a vorbit despre Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, cu care ar fi avut o ”relație” pasageră: ”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor.

După afirmațiile făcute de Nuțu Cămătaru, Irinel Columbeanu a reacționat. Afaceristul a mărturisit că știa despre această ”relație” pe care au avut-o cei doi încă dinainte să se însoare cu Monica Gabor. În cel de-al doilea volum al cărții pe care Irinel Columbeanu o va lansa pe 15 decembrie… acesta a mărturisit că va aborda pe larg subiectul ai cărui protagoniști sunt Nuțu Cămătaru și fosta soție.

”Știam povestea asta dinaintea nuntii, mi-o spusese Monica. Subiectul e tratat mai mult decât pe larg în volumul doi al cărții mele. Nu l-am cunoscut pe Nuțu și nici nu-mi place să intru în polemici cu altcineva”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact, citat de cancan.ro.

Comenteaza