Ioana Ignat este dependentă de alcool. Artista a făcut o mărturisire șocantă: "Se bea mult acolo..."

Ioana Ignat este dependentă de alcool. Artista a făcut o mărturisire șocantă: "Se bea mult acolo..."
| Foto: wowbiz.ro

Ioana Ignat a iubit încă de mică, muzica și a intrat într-o orchestră la vârsta de 15 ani. Acolo, ea a fost supusă unor ispite majore.

Membrii echipei erau mult mai în vârstă și obișnuiau să consume alcool. La un moment dat, artista a început să consume și ea băuturi alcoolice. 

”Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat.

După o perioadă destul de tumultuoasă din viața ei, Ioana Ignat a decis să renunțe la acest obicei nesănătos.

A organizat o petrecere și a deics să nu bea deloc, însă nu a putut sta departe. Din cauza aceasta, la puțin timp, a început să simtă o durere foarte puternică de stomac. Nici nu a putut să de odihnească de cât de rău îi era, așa că s-a rugat și a promis că nu va mai pune gura niciodată pe alcool, dacă vor încete durerile respective.

”Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat Ioana Ignat.

Comenteaza