Cătălin Moroșanu a fost lăsat fără permis. Cum și-au dat seama polițiștii că era băut la volan

Cătălin Moroșanu a fost lăsat fără permis. Cum și-au dat seama polițiștii că era băut la volan
| Foto: cancan.ro

După ce s-a întors din Republica Dominicană unde a participat la „Survivor România”, Cătălin Moroșanu s-a apucat de chefuit.

Luptătorul a fost depistat băut la volan de un echipaj și a rămas fără permis de conducere. În plus, s-a ales și cu o amendă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile “flagrantului” Poliției.

Reîntoarcerea pe plaiurile mioritice pare să nu fi fost de bun augur pentru Cătălin Moroșanu, după ce a simțit pe propria-i piele că nu mai este de glumit cu Poliția Rutieră, în aceste vremuri. Aflat la volan, pe Bulevardul Decebal din Capitală, sportivul a fost tras pe dreapta de un echipaj, pentru un clasic control de rutină, cum se procedează de o bună perioadă în Capitală.

În secundele următoare, Cătălin Moroșanu a prezentat actele celor doi agenți, iar, după verificare, aceștia au decis, potrivit procedurii, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest. Spășit, sportivul s-a îndreptat către una dintre mașinile de poliție aflate în zonă și s-a pus pe suflat. Și… ghinion! Rezultatul a dovedit o alcoolemie, conform unor surse, de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Cătălin Moroșanu a gesticulat, la un moment dat, nervos, semn clar că nu-i convenea deloc situația în care se află. Agenții de la Rutieră nu s-au lăsat deloc impresionați și au aplicat legea. Astfel, fostul concurent de la “Survivor România” s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și cu amenda aferentă.

În timp ce polițiștii întocmeau actele necesare, Cătălin Moroșanu s-a agitat ca un leu în cușcă. A vorbit la telefon și a verificat presiunea din roțile superbului Mercedes pe care îl conduce. Ulterior, a semnat documentele și a fost lăsat să plece. Însă doar ca simplu pieton, după ce și-a parcat mașina într-un loc adecvat. De precizat că, înainte să fie oprit de agenți, a oprit la o benzinărie, unde a umflat anvelopele autoturismului.

Comenteaza