Informații BOMBĂ! Alina Vidican a despărțit o familie? Bărbatul era căsătorit când cei doi s-au cunoscut

Informații BOMBĂ! Alina Vidican a despărțit o familie? Bărbatul era căsătorit când cei doi s-au cunoscut
| Foto: wowbiz.ro

Alina Vidican și iubitul ei trăiesc o poveste de dragoste superbă, în Statele Unite ale Americii.

Alina Vidican se poate considera în sfârșit fericită, la 5 ani de la divorțul de Cristi Borcea.

Fosta soție a milionarului român a fost cerută în căsătorie de un pilot de curse și afacerist brazilian, în Miami, locul în care a rămas împreună cu copiii, după divorțul de Borcea.

WOWbiz.ro a scris ieri despre faptul că relația dintre Alina Vidican și arătosul Claude nu este deloc una atât de nouă și că aceștia au preferat să nu se afișeze, păstrând discreția asupra relației lor.

Ei au fost totuși dați de gol de o fotografie realizată la un eveniment Ferrari care a avut loc în 2019, în Miami.

Nu a fost însă singurul eveniment la care cei doi au venit împreună. Tot în 2019 și tot la un eveniment Ferrari dar în Canada, Alina și Claude apar într-o fotografie publicată de montrealgazette.com, în care românca este prezentată ca ”prietena” acestuia.

Ceea ce nu se știa până acum este că la momentul respectiv, Claude era căsătorit încă. Brazilianul a introdus divorțul de soția lui, Daniela, abia în 2020, la un tribunal din Broward, Florida.

Claude și Daniela erau căsătoriți de 7 ani în momentul în care pilotul a cerut divorțul de soția lui 

Tot după un divorț vine și Alina, care în 2016 s-a despărțit oficial de omul de afaceri român Cristi Borcea. Cei doi erau căsătoriți de 5 ani, însă aveau, în realitate, o relație de 12 ani. Alina s-a mutat în apartamentul din Miami a lui Cristi Borcea cu mult timp înainte de divorțul acestuia de Mihaela, prima soție a milionarului.

Alina și Claude au anunțat că s-au logodit la sfârșitul lunii aprilie, la doar o zi după ce au postat prima fotografie împreună, la un eveniment auto. Brazilianul pare extrem de îndrăgostit de româncă și apare într-o fotografie alături de copiii acesteia. Claude are 46 de ani și deține o afacere cu mașini de lux second-hand.

Marea lui pasiune este însă pilotajul, el fiind pilot oficial al brandului Ferarri. Totuși, în prezent, el concurează într-un circuit destinat exclusiv mașinilor de tip Lamborghini. Claude și Alina nu au fixat încă data nunții, însă cel mai probabil, aceasta nu va avea loc în acest an, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza