Gabriela Cristea face mărturisiri șocante. De ce s-a căsătorit celebra prezentatoare TV: „Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la...”

Gabriela Cristea face mărturisiri șocante. De ce s-a căsătorit celebra prezentatoare TV: „Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la...”

Gabriela Cristea a fost prezentă în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre lucruri mai puțin cunoscute din viața ei.

Astfel, recent, aceasta a dezvăluit anumite aspecte legate și de momentul în care a decis că este momentul să facă pasul cel mare alături de Marcel Toader, dar și care a fost primul moment de gelozie al acestuia, în căsnicia celor doi.

În ciuda faptului că Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea, a reușit să îi cucerească pe prietenii acesteia, înainte să o cucerească pe ea, se pare că aceasta și-a dorit totuși să facă pasul cel mare, dat fiind faptul că deja ajunsese la o vârstă potrivită pentru a începe o căsnicie.   

“ Eu îmi doream să devin mamă, el se făcea că plouă. El nu și dorea, el avea un copil. Și da, pentru el era ok. Adică nu m-a susținut nici măcar…. Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune. 

Cariera mea era super înfloritoare. Eu l-am iubit. Da, da, pentru că la început a fost un om extraordinar. Cu asta m-a cucerit. Bine, mai mult i-a cucerit pe prietenii mei. După care, încet, încet m-a cucerit și pe mine și am zis… “Băi, de ce nu?” Până la urmă e un om ok, se poartă frumos cu mine. De ce să nu mă căsătoresc? Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit pentru a avea o relație ok.  ”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul podcastului, scrie Kfetele.ro.

 

Comenteaza