Imagini incediare cu Gabi Bădălău și noua lui iubită! Cine este femeia care i-a furat inima

Imagini incediare cu Gabi Bădălău și noua lui iubită! Cine este femeia care i-a furat inima
| Foto: spynews.ro

Gabi Bădălău a fost suprins alături de noua iubită în ipostaze romantice, după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Surpriza momentului în showbiz-ul din România! Gabi Bădălău și noua lui iubită s-au afișat împreună într-o ipostază de milioane! Au lăsat deoparte părerile pro și contra și au decis că este momentul să își oficializeze relația! Afaceristul și iubita rusoaică au întors toate privirile în această seară!

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, se pare că Gabi Bădălău nu a stat degeaba deloc! Și-a scos la iveală talentul de cuceritor, iar noua cucerire este o tânără din Rusia.

De această dată, însă, lucrurile au devenit mai serioase decât ați fi crezut! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a pus punct speculațiilor și a detonat bomba! A venit la petrecere cu noua lui iubită și ca să fie sigur că închide toate gurile rele, a intrat ținând-o de mână!

Prima dată cu coborât împreună din mașina lui de lux, la volanul căreia se afla chiar el! Sexy-iubita lui se afla pe scanulul din dreapta, iar pe bancheta din spate mai era încă o persoană. Paparazzii Spynews.ro au fost la locul potrivit, la momentul potrivit, iar imaginile pe care vi le prezentăm sunt de-a dreptul explozive.

Comenteaza