Iancu Sterp se pregătește să ajungă în fața altarului? Mama Geta l-a dat de gol: „Mi-aș ...

Iancu Sterp se pregătește să ajungă în fața altarului? Mama Geta l-a dat de gol: „Mi-aș ...

Iancu Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Denisa Coțolan, cu care plănuiește să ajungă în fața altarului.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că, pentru mama Geta, familia este pe primul loc. Femeia și-a crescut copiii singură, însă a încercat să le ofere o educație bună, lucru despre care mulți ar putea spune că s-a și întâmplat.

Pentru că este o familistă convinsă, mama Geta vrea să îi vadă pe toți copiii ei așezați la casele lor. Mezinul familiei, Iancu, este singurul care nu a făcut pași importanți în ceea ce privește relația cu Denisa, iubita lui.

Acesta nu s-a grăbit să ajungă în fața altarului, deși se înțelege de minune cu partenera sa. Fanii au fost curioși să afle planurile sale de viitor, însă Iancu a preferat să păstreze discreția.

Mama Geta: „Se însoară Iancu? Eu mi-aș dori din tot sufletul să se însoare la toamnă, dacă ajută Dumnezeu. Dacă nu, la anul. Măritișul și copiii… astea când le dă Dumnezeu. Tu îți dorești, programezi, iar dacă ajută Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă. Dacă nu, nu. Eu mi-aș dori să se însoare, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Mă, te însori?”

Iancu: „Lasă că vă spun eu mai târziu.”

Mama Geta: „Eu nu vreau să îl bag eu la apă că se însoară mâine, poimâine.”

Iancu: „Nu dau nimic din casă.”

Mama Geta: „Zice că nu dă nimic din casă. Eu mi-aș dori să se căsătorească, pentru că familia e pe primul plan în lumea asta. Dacă nu ai familie și o iei așa ușurel de tânăr… apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani.”, a fost dialogul dintre mamă și fiul său, potrivit cancan.ro.

Comenteaza